Tā omleti gatavo franču virtuvē! Šī recepte piesaista ar to, ka vispār nesatur taukus, bet garša ir maigāka par maigu. Lai pagatavotu gaisīgo ēdienu, tev noteikti būs vajadzīgs maisiņš.
Vislabāk omleti vārīt cepšanas maisiņā – tas ir paredzēts augstas temperatūras iedarbībai, un gatavošanas laikā nesāks kust. Šī omlete gandrīz ne ar ko neatšķiras no tradicionālās. Omletei var pievienot cukuru, sanāks apbrīnojams deserts.
Vārīta omlete būs vēl garšīgāka, ja pievienosiet tai sēnes, bekonu un zaļumus. Omletes pagatavošanas process maisiņā ir absolūti neapgrūtinošs!
Vārīta omlete
Sastāvdaļas
- 4 olas
- ½ glāze piena
- 1 tējkarote skābā krējuma
- Cukurs, sāls pēc garšas
- 2 maisiņi vārīšanai
Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot šo recepti